FESTIVAL DE CREACIÓ CONTEMPORÀNIA ESCENA POBLENOU, 17a EDICIÓ
————
Festival d’Arts Escèniques Multidisciplinar
És un festival d’arts escèniques contemporànies multidisciplinar, implicat amb el territori i amb la realitat social actual. 18 anys de treball ininterromput que l’han convertit en un festival de referència. 
Cia Dejabugo, Joana Gomila i Lali Ayguadé, Las XL, Hotel Iocandi, Ada Vilaró, Societat Doctor Alonso i Semolinika Tomic, Mariantònia Oliver o Electrico 28 són alguns dels noms que formaran part de la programació d'enguany. Amb la seva seu principal al Centre Cívic Can Felipa, també serà present a altres espais del barri i, com a novetat, un dels espectacles es podrà veure al Teatre Nacional de Catalunya. Es tracta de la nova creació d’ HOTEL – Col·lectiu Escènic juntament amb la Companyia Atesbandes. Una altra de les noves propostes d’aquesta edició serà el programa d’espectacles i activitats dedicat als drets dels infants. 
Se seguirà amb la línia de recolzar la creació escènica en femení, i els veïns i veïnes del Poblenou tornaran a ser els protagonistes en espectacles com: Los inútiles: K. o Los figurantes’, un projecte creat per la companyia Ça Marche i seleccionat a la convocatòria 'Al meu barri fan performances' organitzada pel Centre cívic Can Felipa i el Festival.
Com cada any, es podrà prendre el pols de la nova creació emergent amb la presentació de projectes en estat de gestació, dins la proposta Embrions#6. 
Cinc dies on l’escena, la creació, el públic i el barri del Poblenou seran els protagonistes.
Més informació a www.escenapoblenou.com
Horaris
Del 16 al 20.10.2019