YUB d'Stx Company
————
17.07.2020> 20 h > Gratuït
Sovint associem "el benestar" amb la capacitat de consumir. Però, quines conseqüències té el consum desmesurat en les nostres vides i el nostre entorn? En aquest espectacle dos homes carreguen la  publicitat a l'esquena. Personatges ridículs i descartables que buscaran dissimular la seva insatisfacció a partir del consum absurd i de glamuroses aspiracions, sense saber que acabaran devorats i expulsats.
YUB és una obra de teatre físic i clown que proposa, des de l'humor, una reflexió sobre una problemàtica actual, de ràpida identificació. A través del moviment i la poètica visual, com a formes universals de comunicació, YUB és un espectacle per a ser comprès per totes les persones, al marge del seu idioma, la seva cultura o la seva edat.
Creació: ∫Tx Company. Intèrprets: Tomás Trugman i Xavier Sisquella. Assistència de direcció: Mireia Miracle i Jorge Méndez González. Disseny de vestuari: Eluned Williams. Realització escenogràfica: Txema Rico. Imatge: Maite Guerrero i Kaitlyn Delaney. Disseny gràfic: Fernanda Figueroa. Disseny audiovisual: Claudia Pompeya.

Horaris
17.07.2020 > 20 h > Gratuït

CAL FER RESERVA PRÈVIA AQUÍ