FESTIVAL ESCENA POBLENOU - 20ª edició
————
del 21 al 24.10.21 diversos espais

És un festival d'arts escèniques contemporànies multidisciplinar, implicat amb el territori i amb la realitat social actual. Enguany celebra 20 anys de treball ininterromput, mantenint el ferm compromís de defensar una escena viva, presencial, propera i on s'hi han teixit moltíssimes complicitats. 20 anys sumant les mirades còmplices d'artistes, territoris, professionals i públic.


Amb la seva seu principal al Centre Cívic Can Felipa, també serà present a altres espais del barri com la Sala Beckett, El Centre Moral i Cultural del Poblenou o l'Hangar.

Es celebrarà la tercera edició del Festival Valentina, un programa d'espectacles i activitats dedicat als drets dels infants. Se seguirà amb la línia de recolzar la creació escènica en femení, i els veïns i veïnes del Poblenou tornaran a ser els protagonistes en els projectes realitzats conjuntament amb l'Institut Quatre Cantons. 

Com cada any, es podrà prendre el pols de la nova creació emergent amb la presentació de projectes en estat de gestació, dins la proposta Embrions#8.

Quatre dies on l'escena, la creació, el públic i el barri del Poblenou seran els protagonistes. Aneu actualitzant informació a: http://www.escenapoblenou.com
Informació complementària
del 21 al 28.10.21 diversos espais