VORES I ALES. Art a tocar
————
del 8 al 20.11.21

En aquesta tercera edició del Vores i Ales, ara que es parla tant de la  nova normalitat, volem fer un pas enrere i aturar-nos a mirar, justament, el terme NORMALITAT. Si ara hi ha una nova normalitat, vol dir que abans n’hi havia una de vella o una d’antiga? Però, què és la normalitat? És quelcom estanc? Les persones compartim una única visió del que vol dir normal? Us convidem a qüestionar-vos-ho tot amb nosaltres, a través de les interaccions i de la programació del cicle.

Dues setmanes de tallers, espectacles i molt més a diversos espais del Poblenou, resultat de mesos de trobades i sabers compartits. Un seguit d’activitats obertes a tothom que vulgui tocar i ser tocat, artísticament parlant, (malgrat mascaretes, gels hidroalcohòlics, pantalles i metres de distància). Creiem en l’art proper, accessible, transformador, inclusiu i humà i per això una any més tornem amb aquesta curadoria col·lectiva entre: la Fundació Joia (conjuntament amb Fòrum de Salut Mental), el programa d’arts escèniques del centre cívic Can Felipa, la biblioteca Manuel Arranz del Poblenou, uTOpia Barcelona, l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat, el Districte de Sant Martí, artistes i professionals independents.  

Cal reservar totes les entrades o inscripcions a tallers a través bé del web del centre cívic, bé de la biblioteca. Tota la info a: http://www.cccanfelipa.cat/arts-esceniques/
Horaris
del 8 al 20.11.21 tota la informació