CLEANERS de María O'Herce (artista resident) Dansa
————
23.12.21 > 17 i 19 h > Gratuït amb reserva prèvia

Un espai buit en què coincideixen tres subjectes. Tres netejadores. Un espai familiar estranyat, en suspensió. Tres netejadores que es desfan d'alguna cosa. 

Cleaners és una peça de dansa per a espais no convencionals. L'obra ens parla sobre l'altra vida dels espais i s'articula a través de les relacions entre tres subjectes del personal de neteja en un torn de nit, amb l'objectiu de fusionar les praxis més performatives i teatrals amb el món de la dansa contemporània. 

L'obra ens proposa una atmosfera, una nova mirada sobre l'arquitectura de l'espai i cerca obrir-nos les portes a la seva intimitat i al rastre de l'esdevingut durant el dia. Com a espectadors observem com voyeurs la relació entre aquests tres subjectes així com la seva relació amb la galeria d'art per la qual deambulen. El lloc triat cobra així una nova vida que se'ns revela sota els nous codis i normes que regeixen aquest temps dilatat en el qual transcorre la peça.

Direcció: Maria O'Herce. Coreografía: Maria O'Herce amb la col·laboració de les intèrprets. Interpretació: Núria Crespo i Mar Pérez. Mirada externa: Junyi Sun. Vestuari: Marina Ares. Suport a la creació: centre cívic Can Felipa. Disseny de so: Bernat Sant Joan Boronat.


Informació complementària
Pots reservar les teves entrades AQUÍ (procés encara no activat)