TSUNAMI OR SOMETHING’S GONNA HAPPEN TONIGHT Carlota Grau - (artista resident)
————
27.05.2022 > 19.30 h > Gratuït amb reserva prèvia

Quins són els mecanismes per construir el discurs de la por? Com afecta el discurs de la por en els nostres cossos? En el nostre inconscient? Quin grau d'influència té aquest en la construcció de la nostra realitat? Quina capacitat té de transformar la nostra societat? Com construïm a l'altre? A l'enemic, al monstre?


TSUNAMI or something's gonna happen tonight és un projecte de creació escènica que parteix de qüestionar i deconstruir quins són els mecanismes per generar el discurs de la por, i quina capacitat tenen aquests de modificar la percepció de la nostra realitat. Un projecte interdisciplinari que transitarà entre el teatre d'objectes, la performance, el cinema d'animació, entre la realitat i la ficció.


Una creació de Carlota Grau amb Xesca Salvà (espai escènic), Anna Rovira (espai lumínic), Pau Matas (espai sonor) i Anastàtica cultural (producció executiva).


Aquest projecte compta amb l'acompanyament artístic i la coproducció del Festival TNT i el centre cívic Can Felipa. Ha rebut la beca de recerca i innovació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i també ha sigut becat pels Premis Ciutat Barcelona durant el 2020. Assaig obert. Tsunami or something's gonna happen tonight  s'estrenarà dins el Festival TNT 2022.
Informació complementària
Reserves Aquí.