OTRAS | Raquel Cors - (artista resident)
————
09.12.2022 > 19.30h Gratuït amb reserva prèvia

Assaig obert del projecte OTRAS on es compartiran alguns materials escènics generats durant el procés de recerca que hem desenvolupat en residència a Can Felipa. 


OTRAS és un projecte d'arts escèniques sobre el treball sexual fet en col·laboració amb treballadorxs sexuals. Un espai on poder escoltar el que tenen a dir sobre la seva realitat, reconeixent-se a ellxs mateixes com a subjecte polític que lluita per uns drets propis i, també, col·lectius. Durant la residència hem dut a terme trobades de reflexió i creació entre treballadorxs sexuals de diversos àmbits i persones d'altres col·lectius que tenen punts en comú amb les seves lluites. Els diversos materials sorgits d'aquestes trobades es podran trobar pròximament en el web del projecte. 


Una creació de Raquel Cors en col·laboració amb Linda Porn on hi han participat: Conxa Borrell, Xavi Tallon, Andrea, Fabiola, Natalia, Anneke Necro i Sabrina Sánchez del Sindicat OTRAS. Susy, Liza i Julia com a treballadorxs independents. Janet, Ana i Aura de Putas libertarias del Raval. Groupie, Carolita, Açaí, Alexandra i Amanda del col·lectiu Don't Hit a la Negrx. Paula Ezkerra de la IAC. Gloria Díaz i Martha Quintana de Cuidadoras sin Papeles, Elena del Sindicat d'habitatge del Raval, Esteban de Yayoflautas, Emma Giné i Rosa Bernaus de PAHC Sabadell. I la participació des d'altres àmbits de Paula Arce, Javier Mejía, Sara Cuentas, Frida Trejo, GENERA Associació, Rodrigo Rammsy i Ana Rovira. 


Aquest projecte ha rebut la beca de recerca i innovació del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la beca Premis Ciutat Barcelona 2020.

Informació complementària
Reserva d'entrades AQUÍ.