STOP MOTION BARCELONA
————
Short Film Festival 28, 29 i 30.06.2018
Enguany acollirem la tercera edició d’aquest festival com ja vam fer en la segona edició, primer i únic a l’Estat dedicat exclusivament a l’animació Stop Motion, creat i impulsat per La Academia de Animación.
El festival va néixer com una iniciativa privada per a recolzar la indústria estatal de l’animació stopmotion i per a difondre la màgia d’aquesta meravellosa tècnica per tot el món. El resultat de les 2 primeres edicions ha estat espectacular i les entrades s’han exhaurit en poques hores.
Què farem i veurem durant aquests tres dies? Una selecció de curtmetratges en competició, una selecció de curtmetratges d’estudiants, una selecció de nova autoria txeca a cura del Centre Txec de Madrid, una retrospectiva de curtmetratges del festival convidat d’aquesta edició, tallers per infants i persones
adultes, xerrades amb animadors professionals i molt més. En definitiva, es tracta d’una proposta de festival per a tothom que integra i vol ser punt de trobada entre professionals, aficionats i públic en general de totes les edats.
Per saber més del festival i anar actualitzant la informació: www.stopmotionbarcelona.com
www.laacademiadeanimacion.com

Horaris
Short Film Festival 28, 29 i 30.06.2018