Al Llindar > Higo Mental
————

En el marc de la iniciativa Al Llindar de Can Felipa conjuntament amb  l'Associació de veïns de Poblenou, el col·lectiu Higo Mental proposa crear un Arxiu audiovisual de l'Associació de veïns de Poblenou que reuneixi materials audiovisuals que facin referència al barri. La  finalitat és, d'una banda, iniciar un procés de treball d'arxiu que un cop finalitzi el projecte pugui seguir creixent i essent d'utilitat per l'associació i, d'altra banda, activar els materials rebuts a través d'una sessió d'Higo Mental. 
El 17 de setembre, coincidint amb les festes del Poblenou es realitzarà una presentació del projecte, una crida per rebre materials (el format d'aquests pot ser molt divers: enregistrat amb el mòbil, amb una càmera, breus, llargs...) i un pase de la pel·lícula "Poblenou. De la fàbrica al gratacel" (Produccions. La llacuna, 2006). 
L'activació de l'arxiu mitjançant la sessió d'Higo Mental es realitzarà al gener de 2021.  

Text: Higo Mental 
Disseny: Montse Arderiu i Miranda Pérez-Hita

Al LLINDAés un nou projecte de col·laboració realitzat conjuntament amb l'Associació de veïns de Poblenou. L'objectiu principal del programa és interrelacionar el barri i el centre cívic a través d'un projecte artístic. Des de Can Felipa, anualment s'encarregarà, a un agent cultural, la realització d'un projecte que versi sobre els interessos i les problemàtiques que més afecten la vida del Poblenou.

Dijous 17 de setembre > 19:00 - 21:00 h amb cita prèvia.
La podeu reservar a claudia@cccanfelipa.cat