COTIDIANEIDADES amb Teatro de lo ausente
————
Dilluns i dimecres de 16 a 18 h

Taller gratuït de creació per a joves del Poblenou d'entre 18 i 35 anys amb o sense experiència però que tinguin interès en la creació artística i/o dramatúrgica. Persones que tinguin ganes de canviar la mirada envers el que ens envolta i explorar les capacitats expressives d'allò quotidià. Aprendrem a observar la quotidianitat com a creadores i a utilitzar aquest material per a crear una ficció dramatúrgica en format virtual. DILLUNS i DIMECRES del 18 de gener fins el 10 de febrer, de 16 a 18h via zoom.

El programa d'arts escèniques de Can Felipa i la companyia Teatro de lo Ausente promovem un curs gratuït de creació jove via Zoom de l'18 de gener a l'10 de febrer. 

Teatro de lo Ausente és una companyia jove enfocada a la recerca en el camp de les arts escèniques, sobretot en relació a la implicació directa del públic en l'escena. La nostra recerca comporta apropar les persones al teatre, i aquest taller està creat per, a partir de converses i reflexions col·lectives, arribar a una visió artística de la quotidianeïtat. 

El curs està dirigit a joves de 18 a 35 anys del barri del Poblenou. No és necessària cap experiència prèvia en l'àmbit de les arts escèniques. 

Inscripcions: 
https://inscripcions.cccanfelipa.cat/MiramModular/buscador/buscador.jsp?g=1&c=52&t=AC&f=AE   

Per a més informació contactar amb: deloausenteteatro@gmail.com  
    IG: @teatrodeloausente

Activitat la(b) facilitada per la companyia resident seleccionada a la convocatòria d'arts escèniques de Can Felipa: Teatro de lo Ausente. Impartit en castellà.Per a més informació e inscripció clica aquí