25e. Aniversari Can Felipa
25e. Aniversari Can Felipa
————
Assemblea Catex-Felipa-Nosaltres

Aquest anys es celebra el 25è. Aniversari del centre cívic ubicat a l'edifici de l'antiga fàbrica Catex, i que va néixer com a tal fruit d'un fort moviment veïnal als anys 80 del segle XX.
ASSEMBLEA CATEX-FELIPA-NOSALTRES és un projecte artístic i cultural que posa èmfasi en la mediació social a través de l'art i en la participació ciutadana i que finalitzarà amb un esdeveniment escènic. La proposta té dues clares intencions:
1.    Oferir un recorregut per la història de les persones relacionades amb l'edifici des de la seva construcció fins ara.
2.    Oferir un espai de participació ciutadana en convivència amb el fet artístic, com a espai per a que la imaginació treballi en favor de la transformació social  i l'empoderament de la ciutadania.

NOTÍCIES RELACIONADES
La festa
La festa
12 de maig
Dissabte passat vam celebrar els 25 anys del centre cívic!!! Va ser una festa plena d’emocions i complicitats. Moltes gràcies a tots els que ens vau acompanyar i en especial a les entitats, usuaris, veïns del barri, treballadores del centre cívic i a la Lali de Teatre de la comunitat que us vau implicar per fer realitat l’Assemblea:Catex-Felipa-Nosaltres.
Assaig
Assaig
6 de maig
Les fotos d'assaig de Assemblea: Catex-Felipa-Nosaltres que ens ha fet la Raquel Banchio - Fotografía Vivencial. Gràcies!!!! Us recordem que malauradament no es pdorà fer al carrer per raons meteorològiques. Us esperem demà a les 18:30h al teatre del centre civic
Grup de teatre de l'Entitat Joia
Grup de teatre de l'Entitat Joia
8 d'abril
Ahir vam estar amb el grup de teatre de l'Entitat Joia, preparant la seva participació a Assemblea: Catex-Felipa-Nosaltres.
Avancem amb la creació La Felipa dels '30
Avancem amb la creació La Felipa dels '30
15 de març
Avancem amb la creació de "La Felipa dels '30", una de les parts del projecte Assemblea: Catex-Felipa-Nosaltres que compartirem amb tot el barri el 7 de Maig a les 18:30h a la plaça de Can Felipa, dins dels actes de celebració del 25è aniversari del Centre Civic Can Felipa. Elles són La Mare, La Mestra i La Sufragista.
Taller La felipa dels '30
Taller La felipa dels '30
1 de març

LA FELIPA DELS '30" és el nom del taller que fem amb actors i actrius, professionals i amateurs, del barri del Poblenou al centre cívic Can Felipa com a part del procés de creació de Assemblea:Catex-Felipa-Nosaltres, l'esdeveniment escènic amb el que celebrarem els 25 anys del centre. Un treball col.lectiu per a crear un recorregut teatral per la dècada 1930-1940. Les sessions de treball estan sent molt emocionants. Gràcies a tots per la vostra implicació!

Gairebé ja tenim el text de La felipa dels '30
22 de febrer
Gairebé a punt de sortir del forn el text de La felipa dels '30, per al taller d'interpretació que Teatre de la Comunitat fa amb actors i actrius professionals i amateurs del barri de Poblenou, part del projecte Assemblea:Catex-Felipa-Nosaltres amb el que celebrarem el 25è aniversari del Centre Civic. El 7 de maig ho compartim! Vindreu?
La felipa dels '30 - Recopilant històries
La felipa dels '30 - Recopilant històries
18 de gener
La Carla Lindström va reconèixer a la seva àvia entre una de les fotos dels antics treballadors de Catex, i ha vingut a explicar la història de la Ulla, una dona forta amb una vida de novel.la. Històries personals que ens expliquen la història col.lectiva. Gràcies Carla!
Activitats relacionades