TGPE amb l'Insitut Quatre Cantons
————
El projecte proposa un taller a alumnes de quart d’ESO de l’Institut Quatre Cantons. Amb aquest taller es vol provar la possibilitat de que els alumnes dissenyin tallers per joves, des del punt de vista dels joves en el marc d’un procés de co-creació i programació compartida, entre els joves de l’institut Quatre Cantons i el centre cívic. L’objectiu és obrir una relació continuada i estable de col•laboració amb joves que generin tallers per a altres joves.

El taller planteja un espai participatiu i de debat on els i les alumnes s’organitzen en petits grups de treball i es plantegen qüestions al voltant dels seus hàbits culturals, de com consumeixen i produeixen cultura, de que és un equipament de cultura de proximitat, de que fan els joves del barri, de quina oferta cultural tenen.

La seva recerca i recollida d’informació els ha de servir per treballar sobre la possibilitat d’elaborar una programació jove per a Can Felipa i els probables canals de difusió.
NOTÍCIES RELACIONADES
Presentació de les seves propostes
El 15 de juny tornen a Can Felipa a presentar les conclusions de la seva recerca i les propostes de tallers per joves. Moltes gràcies per la vostra feina i les vostres conclusions!!!
Visita a Can Felipa
El 9 de març els alumnes de l’Institut Quatre Cantons, venen a conèixer l’equipament i a l’equip del centre cívic. Per donar a conèixer les diferents activitats que es desenvolupen a Can Felipa, es planteja un diàleg dinàmic, participatiu i de debat.