QUI ETS TU?
QUI ETS TU?
————
Residència per la creació d'un espectacle familiar + treball amb grans dones del barri

Una trobada entre la infància i la vellesa, entre l'aprenentatge i el desaprenentatge, entre el joc i la desorientació, l'humor i l'emoció. La neta evoca el record de l'àvia i reviu moments de complicitat i d'incertesa. Un espectacle basat en experiències reals que convida al diàleg intergeneracional i a l'acceptació de la pèrdua.

Creació i interpretació : Laura Calvet. Música i composició: Aurora Arenare. Direcció: Nelson Jara. Il·luminació: Dani Sánchez. Amb la col·laboració especial i testimoni de la Maria Lluïsa, la Núria, la Maria Rosa i l'Enriqueta grans dones  vinculades als casals de gent gran de quatre cantons i el Taulat can Saladrigas del Poblenou.

Durada: 55 minuts. Espectacle per a tots els públics, amb música en directe, titelles i dansa. Recomanat a partir de 7 anys.

NOTÍCIES RELACIONADES
QUI ETS TU?
QUI ETS TU?
Estrena
El 16.12.2018 s'estrena de l'espectacle amb la presència de les grans dones que van col$·laborar amb el projecte donant part dels seus records, punts de vista i vivències per donar més ànima a l'espectacle.
QUI ETS TU?
QUI ETS TU?
presentació del projecte als casals de gent gran
Primera trobada i presentació del projecte amb les àvies que van tenir curiositat dels casals de gent gran de quatre cantons i el Taulat - Can Saladrigas del Poblenou