la vacuna de les possibilitats: art i biografia.  Veu pròpia i autoescenificació:
la vacuna de les possibilitats: art i biografia. Veu pròpia i autoescenificació:
————
Col·laboració entre Christina Schmutz i l'Institut quatre cantons
Avui, les xarxes socials ofereixen nous espais per a assajar i donar forma al jo, espais en què experiències i projectes personals troben un lloc i poden ser vistos. Definim realitats noves i l'aparença es podria convertir en un nou ésser: tot es plasma en imatges i text: idees, sentiments, converses, trobades, objectes. Pel motiu de la pandèmia actual la nostre vida s´ha desplaçat encara més a l'espai ritual. En aquest laboratori escènic amb alumnes de 3r d'ESO de l'institut Quatre Cantons partim de material autobiogràfic i de fragments del nou text de l'autor berlinès Bonn Park Al vostre algoritme: no sols hi coincideixen diferents "llenguatges” artístics, sinó també diferents personalitats amb els seus propis desitjos, experiències i perspectives de la vida.

NOTÍCIES RELACIONADES
Projecte la(b) 4 cantons/Can ferlipa Arts Escèniques/ Christina Schnutz
Vídeo de l'alumnat
Xarxes socials i construcció de la identitat en adolescents
Xarxes socials i construcció de la identitat en adolescents
TGP al quatre cantons conduit per l'artista resident a Can Felipa Christina Scmutz
#la vacuna de les possibilitats: art i biografia – veu pròpia i autoescenificació:
avui, les xarxes socials ofereixen nous espais per a assajar i donar forma al jo, espais en què experiències i projectes personals troben un lloc i poden ser vistos. Definim realitats noves i l’aparença es podria convertir en un nou éssser: tot es plasma en imatges i text: idees, sentiments, converses, trobades, objectes.
Pel motiu de la pandèmia actual la nostre vida s´ha desplaçat encara més a l’espai irtual. En aquest laboratori escènic amb alumnes de 3r d´ESO de l´Institut Quatre Cantons partim de material autobiogràfic i de fragments del nou text de l´autor berlinès Bonn Park Al vostre algoritme: no sols hi coincideixen diferents "llenguatges” artístics, sinó també diferents personalitats amb els seus propis desitjos, experiències i perspectives de la vida.
En el laboratori col·labora la fotogràfa Sandra Gross.
Presentació del laboratori: 27 de novembre a Can Felipa.