POBLENOU- 19 de Primos Party
POBLENOU- 19 de Primos Party
————
Projecte La(b)
Poblenou-19' és una creació col·lectiva de la companyia emergent Primos Party. Després de molts mesos de confinament vam tenir la necessitat de tornar a gaudir de l'espai públic, per això, vam començar a desenvolupar una obra més enllà de les parets d'un teatre. Poblenou-19 és una peça sonora que proposa un itinerari per un dels eixos del barri, la rambla del Poblenou.

Per nosaltres era essencial fer una proposta que sorgís a partir de l'experiència real de passejar. Per això, durant la primera part del procés ens vam dedicar a ramblejar i fotografiar tot allò que ens despertava més interès. Ens vam fixar en l'estructura de la rambla, en els edificis i, sobretot, en la caseta de l'Assumpta. És el fil que vam començar a estirar per plantejar el nostre projecte.

El pas següent, i el més important, va ser posar-nos en contacte amb veïns i entitats del barri, perquè ens expliquessin de primera mà tot allò que representava el Poblenou per a ells, els canvis més significatius que hi han viscut i, en definitiva, l'abans, l'ara i el que creuen que vindrà. Gràcies a aquestes converses hem començat a mirar-nos el barri d'una manera més propera, més tendre, més crítica i més creativa. I això és el que volem que arribi als espectadors. 
NOTÍCIES RELACIONADES
ACCIÓ AMB L'AGRUPAMENT ESCOLTA L'AVENC
ACCIÓ AMB L'AGRUPAMENT ESCOLTA L'AVENC
Dissabte 8 de maig es va dinamitzar una acció amb les unitats de Llops i Raiers de l'Agrupament Escolta l'Avenc del Poblenou, creant i imaginant un futur per a la caseta i localitzant i fotografiant escenaris del barri que han canviat.
Assajos oberts del procés
Assajos oberts del procés
Convidem a persones vinculades al projecte i al centre cívic a assajos oberts de la peça per tal de rebre els seus feedbacks. Tot plegat ens està ajudat a reconduir algunes parts de la proposta.