EL RACÓ DE LA FELIPA
————
En funcionament des del Sant Jordi'22!!
EL Racó de la Felipa -situat a la tercera planta- vol ser:

 Un espai acollidor i tranquil afavoridor de la lectura, on infants i adults pugueu gaudir, en qualsevol moment, d'una estona relaxada explorant els contes o els llibres que hi podreu trobar.
 
 Un Punt d'intercanvi de llibres on qui vulgui lliuri un llibre seu que sàpiga del cert que ja no tornarà a llegir, el desi a les caselles (que es troben al costat de la prestatgeria) i a canvi s'endugui qualsevol dels llibres de la prestatgeria.

  Esperem que aquest petit recurs que inaugurem aquest Sant Jordi'22 sigui del vostre interès, i com que encara ha de créixer de mica en mica, en un principi acceptem que ens lliureu exemplars sense la condició d'agafar-vos-en un a canvi.  

A tenir en compte:

Pots portar llibres de ficció (novel·la, relats, teatre), assaig, poesia, memòries... però de moment no acceptem diccionaris, manuals, enciclopèdies...

Els llibres que deixis han d'estar en bones condicions i fes-te a la idea que molt probablement, no els recuperaràs. En canvi, els exemplars que t'emportis tampoc han de tornar.


***Els primers llibres que s'exposen provenen d'una recollida solidària que van fer a l'edifici Diagonal, 123, veïnat al qual volem agraïr la seva aportació.***