FESTIVAL RELLISQUIN
————
Divendres 06.10.2023 > 18 a 21 h

Per tercer any el Festival Rellisquín ens acosta projectes audiovisuals que reflexionen al voltant d'experiències urbanes. Les transformacions arquitectòniques, la pèrdua del patrimoni històric, la substitució d'activitats productives, els canvis dels perfils econòmics dels veïns i veïnes, els processos d'especulació i gentrificació, són alguns dels eixos que marquen la programació d'enguany. Amb aquesta iniciativa volem seguir reivindicant unes ciutats més humanes, que posin (de veritat) les persones al centre de les seves decisions.  

Al Teatre del Centre Cívic Can Felipa tindrem:

18 a 19 h  Parlem de SALUT I CIUTAT: Projecció dels documentals "La acampada" i "Joan i Salvador". 

19 a 21 h Parlem de l'Escocesa, la fàbrica del Poblenou convertida en un espai creatiu amb el visionat de: "L'Escocesa" i "Llapispanc, l'art brut del Poblenou". Amb la presència dels directors/es dels documentals, els protagonistes i l'actual directora del centre, Alba Colomo (amb qui parlarem del present i el futur de l'Escocesa).


El Festival està impulsat per la plataforma Taula Eix Pere IV i compta amb la participació de tres entitats del barri dedicades a l'audiovisual: Produccions la Llacuna, Teleduca i Filmclub. Les projeccions es realitzaran del 5 al 8 d'octubre a diversos espais del barri: al Centre IDEAL, La plaça de Can Felipa, el centre cívic Can Felipa i al MUHBA Oliva Artés. 

Consulteu tota la informació al web https://festivalrellisquin.org/