TURISME ACCESSIBLE AL POBLENOU: SESSIÓ FORMATIVA
————
9.10.23 > 9.30 h > Gratuït amb reserva prèvia
La entitat sense ànim de lucre Aethnic que duu a terme projectes de turisme responsable i sostenible, està actualment desenvolupant el projecte "Turisme Accessible al Poblenou" amb l'objectiu de millorar i potenciar l'accés de totes les persones a l'activitat turística del barri, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. 

Aquesta formació impulsada per Aethnic i impartida per la Dra. Èlia Sala se centra en els reptes que el sector turístic planteja per a la societat diversa en què vivim.

Coneixeràs els diferents perfils d'usuari i les seves necessitatsi la normativa vigent en temes d'accessibilitat. Posarem sobre la taula les barreres més evidents (i les no tan evidents) del sector turístic a través de casos reals del Poblenou i descobriràs les eines que l'accessibilitat ens facilita i perquè tothom pugui gaudir de l'experiència turística en la màxima igualtat de condicions possible.

No és una formació merament teòrica, així que vine amb ganes que et sacsegin una mica per sortir-ne amb noves idees per implementar al teu punt turístic!

La sessió es desenvoluparà al Teatre de Centre Cívic Can Felipa, de 9.30 a 11 h.

Activitat gratuïta amb reserva AQUÍ