BALLADONA | CURA DIGNA I LÍMITS
————
Dissabte 25 de novembre > 10.30h a 13h > Activitat Gratuïta
En el dia internacional per l'erradicació de la violència masclista, Balladona i Un cafè per compartir proposen una activitat per profunditzar en aquells aspectes de la violència menys visible i més invisibilitzada socialment, la que té a veure amb la desigual responsabilitat del treball de cures que encara i majoritàriament recau sobre les dones, una sobrecàrrega de treball amb conseqüències tangibles en els indicadors de salut i de benestar emocional de les dones.
Un espai on vivenciar l'autocura des de l'acceptació i respecte dels nostres límits, i d'aquí, la consciència autoempoderadora, d'aprendre a establir límits i practicar la delega en la cura.
A partir d'una pregunta orientada a activar la reflexió personal, per obrir-la més tard a l'intercanvi i el debat conjunt, Balladona proposa vivenciar, des del moviment i l'expressió corporal el valor positiu, generador i sostenidor de vida, de les cures.
Valorar les cures implica reivindicar la cura digna, promovent-ne la corresponsabilitat, així com cultivant espais per l'autocura.

Inscripcions gratuïtes al següent formulari: https://acortar.link/DyVpG0 o per WhatsApp al 623 46 34 52

Organitzadores: Apropem-nos | Pla Comunitari del Poblenou, Vila Veïna