EXPOSICIÓ d'art transversal. Col·lectiu ARTS 3
————
Encara hi som a temps?
Reflexions artístiques sobre el canvi climàtic i les seves conseqüències. 

Inaguració 5 d'abril  a les 18 h

Participants: Rosa alastruey, Pere Barbero, Margarita Begueria, Claire Banquet, Laura cid, Josep.M Garcia, Núria Garcia, Sagrario García, José Mariano González, Teresa Jovani, Dolors Mulero, Maria Puig, Antònia Rigo, Josep Sirvent, Ferran Velasco. 

No tenim resposta, però la pregunta del títol ens empeny a enfrontar-nos amb la crua realitat del canvi climàtic, una seria amenaça per la continuïtat de l'espècie i per les condicions de vida del planeta. El col·lectiu Arts3 us presenta aquí l'exposició ENCARA HI SOM A TEMPS?, on reflexionem sobre aquesta problemàtica del canvi climàtic i el que això pot comportar. Mostrem diferents visions, interpretacions, punts de vista sobre el tema, tot emprant diverses expressions artístiques, estils, tècniques i materials, per contribuir a la reflexió general sobre el medi ambient, amb l'esperança d'aportar el nostre granet de sorra a favor d'una resposta positiva a la pregunta inicial. 

El grup Arts està format per exalumnes de Belles Arts de la Universitat de l'Experiència (UB), el que significa que ja tenim certa edat i algunes vivències. Amb els anys, hem vist com s'ha degradat el clima i altres aspectes mediambientals en nom d'un desenvolupament econòmic curt termini que només arriba a una part de les societats assenyalant el comportament autodestructiu de l'ésser humà. 

Però també hem viscut exemples de capacitat de lluita de l'espècie per sobreviure, per revertir l'adversitat. Tant de bo que sigui aquesta última faceta dels homes i les dones la prevalent, la que s'imposi per poder dir que encara hi van ser a temps. 
Informació complementària
Ubicada a la tercera planta
Gratuït