Y A MEDIA SELVA ME DETIENE EL AGUA de María Mendoza
————
Dansa > 17.05.2019 > 20h

Y a media selva me detiene el agua vol ser un desplegament físic de les sensacions d'existir sota la pluja monsònica. D'aquesta condició emana un cabal de confluències entre éssers i espais que vull habitar: la tempesta, la flora i la fauna d'un paisatge canviant però constantment mullat. El monsó fa el paisatge exuberant de verds i dens de misteris, fèrtil d'històries i amarat d'aigua. Aquesta peça vol ser una inundació poètica, un recull d'il·lusions palpables en el cos, l'hàbitat humit des d'on sentir-nos.

Creació: María Mendoza. Interpretació: María Mendoza i Robert Pyciarz.  Tècnica de llums: Esther Porcel. Fotografia: Aran Rodríguez. Feedback artístic: Natalia Palomar, Gonzalo Moragas, Lucía Bretos.Suport tècnic musical: Roger Ferrarons. Suport gràfic: Ainoa Pinyol. Cessió de "la fulla": Neus Gómez i Miguel Cambrón. Amb el suport a la creació del centre cívic Can Felipa


Horaris
17.05.2019 > 20 h
5€
Informació complementària
Foto: Aran Rodríguez

Després de la presentació de la peça hi haurà un diàleg post funció entre artistes i públic dinamitzat per Agost produccions.