FESTIVAL DE CREACIÓ CONTEMPORÀNIA ESCENA POBLENOU 19a EDICIÓ
————
Festival d'Arts Escèniques Multidisciplinar Del 22 al 25.10.2019
És un festival d'arts escèniques contemporànies multidisciplinar, implicat amb el territori i amb la realitat social actual. 19 anys de treball ininterromput que l'han convertit en un festival de referència.
Cia. Pau Palaus, Sílvia Capell (En diciembre), Projecte Ingenu, Núria Güell, Las Glorias, Brigitte Vasallo, Les Estampades, Maria Stoyanova, Anna Roca, Cia Vaques, Moñekos,  són alguns dels noms que formaran part de la programació d'enguany. Amb la seva seu principal al Centre Cívic Can Felipa, també serà present a altres espais del barri com la Sala Beckett, El Centre Moral i Cultural del Poblenou, l'Espai Niu i com a novetat a la Nau Ivanow, situada al barri de la Sagrera. 
Es celebrarà la segona edició del Festival Valentina, un programa d'espectacles i activitats dedicat als drets dels infants.
Se seguirà amb la línia de recolzar la creació escènica en femení, i els veïns i veïnes del Poblenou tornaran a ser els protagonistes en els projectes realitzats conjuntament amb l'Institut Quatre Cantons i la Fundació Ires. 
Com cada any, es podrà prendre el pols de la nova creació emergent amb la presentació de projectes en estat de gestació, dins la proposta Embrions#7.
Quatre dies on l’escena, la creació, el públic i el barri del Poblenou seran els protagonistes.


Informació complementària
Més informació a www.escenapoblenou.com