CONVOCATÒRIA ARTS ESCÈNIQUES 2020-2021
————
CENTRE CÍVIC CAN FELIPA

El programa d'Arts Escèniques del centre cívic Can Felipa presenta les bases de la nova convocatòria destinada a donar suport a les companyies, artistes i col·lectius escènics emergents en vies de professionalització, que es divideix en dues modalitats: Escena actual i Menuda Felipa. Els projectes seleccionats en les diferents modalitats donaran forma a la programació escènica de Can Felipa i tindran l'oportunitat de participar del La(b) Felipa, que es planteja com un laboratori, un espai d'experimentació, de formació i de producció, on artistes, companyies, entitats, institucions i col·lectius treballem conjuntament per crear i produir accions de mediació i activitats públiques relacionades amb els projectes escènics seleccionats. 
Totes les persones implicades tindran l'oportunitat de seguir sessions d'assessorament en els camps de la comunicació, de la producció i del disseny d'accions de mediació, impartides per professionals del sector que col·laboren amb Can Felipa. D'aquesta manera volem donar eines als artistes en el procés que va de la idea a la realització dels projectes artístics seleccionats, sempre amb la intenció de fomentar el debat i la reflexió crítica i pràctica davant de la producció artística, la seva exhibició i les relacions que s'estableixen amb la comunitat.
Horaris
Presentació de projectes fins l'1 de novembre a convocatoria@cccanfelipa.cat
Bases
Consulteu les bases de la convocatòria aquí
Informació complementària
Enguany ens acompanyen en aquest procés: EMERGÈNcies, assessoria artística que dona suport a projectes escènics en les tasques de producció i en les estratègies de desenvolupament i part de l'equip professional de la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia.

La comissió de selecció de la convocatòria estarà formada per: NEUS BERNAUS dinamitzadora del centre cívic Matas i Ramis, NÚRIA COROMINES actriu, dramaturga i directora escènica i OLGA FUSTÉ coordinadora del programa d'arts escèniques de Can Felipa. 
Resultat de convocatòries
AVENTURA EN ESTEL / El gecko con botas
AVÓS / Laura María González
BLAURÓ / La Boia teatre
CLEANERS / Maria Ollé Hercé
DESARRAIGO / Teatro de lo ausente
L'ART DE DESAPARÈIXER LENTAMENT / Cia. INoFF
NO EXISTIMOS / Colectivo A ursa de araque i la Compañía opcional
NORMAL / David Franch
TODO FICCIÓN / Alba Rihe
POBLENOU-19 / Primos Party
YO PENSAMIENTO / Javier Mejía i Júlia Vernet