L'ART DE DESAPARÈIXER LENTAMENT. Una passejada teatral seguint els passos de Robert Walser. Cia. INoFF (companyia resident)
————
09.04.21 > 20 h > Gratuït amb reserva prèvia
Dia de Nadal de 1956. Herisau, Suïssa. Dos nens troben el cos d'un home enmig d'un prat nevat. Al voltant, només hi ha un barret i el rastre de les seves pròpies passes. A les butxaques, algunes cartes i rebuts que revelen la seva identitat: es tracta de Robert Walser, un dels escriptors en llengua alemanya més importants del segle XX.
Qui era aquest silenciós i solitari autor? I quines van ser les condicions de la seva mort? Què ens explica la seva desaparició de la relació entre cultura i capitalisme, i del paper de l'artista dins de la nostra societat? Tres performers intenten resoldre tots aquests interrogants al voltant de la figura de Robert Walser, mentre es perden inevitablement pel seu univers literari.

En uns temps on la tecnologia i el consumisme ens han portat a uns estats de nihilisme i aïllament extrems, l'obra de Robert Walser, que denuncia molts d'aquests desastres incipients de principis del segle XX, és una invitació a aturar-nos i passejar la mirada pels detalls més quotidians. Buscar l'extraordinari en allò ordinari i marginal, que la velocitat a la qual estem sotmesos cada dia no ens permet veure. I quin lloc hi ha millor per a la suspensió temporal i la reflexió que el teatre?

Repartiment: Carles Roig, Gal·la Sabaté, Àlex Sanz. Dramatúrgia i direcció: Roger Vila.Música: Marina Herlop. Escenografia i il·luminació: Albert Ventura. Vestuari: Vera Moles. Producció: Pau Domingo. Ajudant de direcció: Mariona Ibáñez.
Informació complementària
09.04.2021 > 20 h > Gratuït> Reserveu les entrades AQUÍ