POBLENOU-19 de PrimosParty (Companyia resident)
————
28.05.21 > 11, 13, 17.30, 19 I 20 h > Gratuït amb reserva prèvia

PrimosParty proposa una audioguia per recórrer la Rambla del Poblenou en temps de pandèmia. Després d'estar molts mesos tancats, sense poder-nos desplaçar, volem potenciar l'art de caminar per un espai obert, observant com ens situem en aquest nou paradigma del barri.
Es tracta d'una obra sonora, que transita entre la ficció i la realitat a través de la memòria col·lectiva. Històries a partir de testimonis del barri que reflexionen sobre passat, present i futur, i dialoguen entre els seus edificis i la identitat veïnal.

Una creació col·lectiva de Primos Party: Marta Gaston Echeverría, Sergi Cardona Garnés, Pablo Izaguerri Nieto-Moreno, Míriam Alemany Garnés. Intèrprets: Cristina Calero Garcia, Iker Irizar Domingo, Josep Garnés Soler, Rosita Giberga i Sònia Gardés Garnés . Disseny de so: Luis Soto. Acompanyament: Bàrbara Raubert. 
Amb la col·laboració de l'Arxiu Històric del Poblenou: Jordi Fossas, Robert Nebot, Ramón Pascual i Enrique Tárraga. El casal de Joves del Poblenou - Can Ricart: Guiem Mir Fuster. L'associació de veïns del Poblenou: Salvador Clarós. Cau L'Avenc. 
Agraïments: Alina Stockinger, Anna Solanillas, Bibiana Puigdefàbregas, Mònica Molins, Òscar Martínez, Centre Cívic Parc Sandaru, Marc Fernandez, Olga Fusté i Centre Cívic Can Felipa.

INFORMACIÓ IMPORTANT!!!
Per poder gaudir de Poblenou-19 és imprescindible que porteu el vostre telèfon mòbil carregat i també auriculars que hi pugueu connectar.





Informació complementària
28.05.2021 > 11, 13, 17.30, 19 I 20 h > Gratuït> Reserveu les entrades pel passi corresponent AQUÍ  

INFORMACIÓ IMPORTANT!!!
Per poder gaudir de Poblenou-19 és imprescindible que porteu el vostre telèfon mòbil carregat i també auriculars que hi pugueu connectar.
Projectes relacionats