DMTOfest2022: La revolució de les etiquetes
————
La salut mental és una necessitat urgent. Amb aquesta idea arranca la cinquena edició del DMTOfest, que un any més s'apropa al centre cívic Can Felipa en el marc del Dia Mundial del Teatre de l'Oprimit i de les Oprimides.

Enguany el festival vol dialogar sobre l'estigma, les etiquetes, l'abús de pràctiques psiquiàtriques o l'excés de medicalització, en intersecció amb les pràctiques racistes i patriarcals que es donen en aquest àmbit. Entenent que la situació emocional de la societat actual mereix ser atesa des de diferents perspectives, el DMTOfest2022 s'apropa a aquesta realitat des de l'art com una via que ens permet mostrar-nos des del que som o des del que som capaces de fer, de compondre i de crear, en lloc de fer-ho des dels diagnòstics i les etiquetes. Pretenent generar espais de debat, reflexió crítica i exhibició a partir de l'art.

El programa d'aquesta edició compta amb espectacles de teatre fòrum, performances locals i internacionals, projecció d'un documental, debats i accions públiques, instal·lacions participatives o exposicions fotogràfiques. Pots consultar-lo a utopiabarcelona.org.