FESTIVAL SACSEIG: Germinare / Felicità / Siyahamba
————
12.05.2023 > a les 20h
La Dana i l'Oscar viuen en una caseta amb un petit jardí als afores de Barcelona. Ella és professora de ioga i ell treballa d'encarregat de magatzem. La seva gran il·lusió és tenir un fill però de moment no hi ha sort.

L'Aiman i en Moussa entraran a formar part de les seves vides i posaran a la corda fluixa tot el seu món.

El mètode de treball consisteix, en primer lloc, en fer una tasca d'investigació amb diferents persones que intervenen en el procés d'acollida i amb refu-giats i refugiades, per tal de recopilar informació so-bre el que fan, el que pensen, el que senten, el que els agradaria que passés...

Amb tot el material recollit, hem creat un espectacle amb escenes que l'espectador reconeix immedia-tament i on a voltes es pot sentir identificat perfec-tament. Així, l'espai de llibertat que s'aconsegueix crear amb la dramatització de situacions que l'es-pectador sent properes, els impulsa a reflexionar i participar d'una manera activa: dialogant amb els personatges de l'espectacle, a partir de jocs propo-sats per la companyia i moderant un diàleg entre els propis espectadors.

Prèviament a l'obra 'Siyahamba', la companyia de teatre inclusiu Crisàlida, del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, representarà un avançament de l'obra "Germinare" i la companyia Ales de Teatre ens compartirà la performance "Felicità", protagonitzada pel grup de joves de la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i estudiants de centres educatius.
Informació complementària
Més informació i entrades AQUÍ