FESTIVAL ESCENA POBLENOU 22ª edició
————
Del 19 al 22.10.23 diversos espais
El Festival de Creació Contemporània Escena Poblenou es un festival d'arts escèniques contemporànies multidisciplinari, implicat amb el territori i amb la realitat social actual. Té la vocació de potenciar, visibilitzar i recolzar creacions que contemplin nous llenguatges escènics, noves dramatúrgies, i noves formes de relació amb l'espectador i de convertir l'art escènic i la creació contemporània en una eina per a l'empoderament i capacitació dels ciutadans i les ciutadanes en la construcció de la nostra societat.

És un festival de naixença al barri, obert a la ciutat i amb projecció i mirada internacional. Un viver de projectes escènics, culturals i socials que es realitzen durant l'any, amb la complicitat de diverses entitats i espais del barri i la ciutat. Un Festival que des dels inicis ha apostat fermament pel suport a la creació, en especial a la creació emergent, amb un 80% de la programació dedicada a la presentació
d'aquestes propostes (en format d'estrena o mostra en procés), i amb un lloc cada cop més important
pels espais de trobada i diàleg entre els diferents col·lectius (artistes, professionals i ciutadans i ciutadanes) que participen al Festival.

Aneu actualitzant informació a www.escenapoblenou.com