MALAS HIERBAS, a càrrec de la Cia. La Simbiótica (companyia resident)
————
01.03.2024 > a les 19.30 h > Gratuït amb reserva prèvia

Un espectacle per a la sembra. Un conte silvestre sobre migració. 

O són unes desconegudes a les quals desitjaríem defensar o són perilloses que hauríem de mantenir allunyades de les nostres llars. Diuen que les males herbes són espècies que es caracteritzen per la seva facilitat de creixement, expansió i per la seva gran capacitat d'alterar un ecosistema o territori. Tots els éssers vius busquem créixer a hàbitats que siguin favorables, no obstant són les males herbes les que aconsegueixen adaptar-se i desenvolupar-se als llocs més agrestos i inhòspits. Però... qui decideix què és una mala herba? 


"Malas hierbas" és una obra que utilitza el conte, les tècniques de teatre sensorial i la manipulació d'objectes. Una experiència íntima plena de plantes que expliquen històries d'aquí i d'allà. Plantes que fan olor, que tenen gust, que molesten, que piquen, que curen. 


Un herbolari (aquell que a Colòmbia ven plantes i remeis) ens obre el seu carro, la seva paradeta de plantes, la seva biografia de caigudes, ferides i pegats perquè entenguem que, com les males herbes, hem de trobar les esquerdes, brollar i expandir-nos des d'aquells racons relegats pel sistema per a assilvestrar les institucions i convertir el "bell jardí" en una jungla espessa i frondosa.


Informació complementària
Reserva la teva entrada AQUÍ.