El agua es al cuerpo, el cuerpo es al alga, el alga es al trayecto
————
Visita comentada a l'exposició i caminada amb pícnic pel Rec Comtal

L'artista Francisco Navarrete Sitja ha investigat les diverses formes de vida que conviuen al voltant del Rec Comtal, la infraestructura hidràulica que va servir els habitants del pla de Barcelona des de la seva construcció a mitjans del segle X fins a inicis del segle XIX. Durant un any i mig l'artista ha explorat la zona de Vallbona, concretament les vores de l'Autovia C-17 i el marge de l'hort La Ponderosa, al districte de Nou Barris, i ha anat recopilant tot tipus d'informació que ha reelaborat per a l'exposició Sobre la Bellesa. Per conèixer aquesta investigació de Francisco Navarrete Sitja i la seva pràctica artística us convidem a dues activitats. 

Visita comentada a càrrec de l'artista
L'artista farà una visita comentada a la seva instal·lació a Can Felipa, on ha traslladat part de la seva investigació. Composta de dibuixos i cartografies, fotocòpies i fotografies, transcripcions de testimonis i objectes trobats, registres sonors i videogràfics, la instal·lació es proposa com un laboratori temporal on el material d'arxiu dialoga amb el curs de l'aigua, el moviment de les algues i les diferents comunitats errants que hi viuen.  

Sala d'exposicions de Can Felipa 
18.12.2018 > 19:30 h 
Durada aproximada: 30 minuts 

Caminada i Pícnic pel Rec Comtal
Us convidem a una caminada per un tram descobert del Rec Comtal, al barri de Vallbona, que acabarà amb un petit vermut de pícnic. Conduïts per l'artista, seguirem el curs de l'aigua per anar descobrint les diferents forces i estrats que hi conviuen. Recórrer el passat i el present d'aquest canal que va estar actiu durant quasi un mil·lenni ens pot convidar a reflexionar sobre allò que entenem com a territori i sobre aquells esdeveniments vitals que ens forcen a migrar.  

Lloc de trobada: parada del metro Trinitat Nova (L4), sortida Aiguablava
12.01.2019 > 10 h 
Durada aproximada: 2 hores
Horaris
Visita comentada a càrrec de l'artista
Sala d'exposicions de Can Felipa 
18.12.2018 > 19:30 h 

Caminada i Pícnic pel Rec Comtal
Lloc de trobada: parada del metro Trinitat Nova (L4), sortida Aiguablava
12.01.2019 > 10 h 
Activitats relacionades