EXPOSICIÓ DE FESTA MAJOR 'BRUTICIA'
————


No tenim criteri, no tenim raons. Bruts, o morts, i malgrat tot i el temps que

segueix als moments com d'abans, som a Vinguerenmuten Nous-i-antics.

Nosaltres som brutícia i vosaltres benvolgudes, i podeu anar avançant fins a arribar a aquell punt en què va va molt bé fer un bon glop abans de l'àpat del dinar, d'una mica com de vermut a l'hora bona que vindreu a veure aquesta exposició que entre d'altres coses hi ha un bon recull d'obra visual, poèticovisual, més o menys d'allò que se'n diu activitat realitzada en forma de concrecions artístiques i d'altres artefactes. Ja ho va dir l'horòscopa a finals de juliol ... i ens ho creiem i volem ser cranc 22/06-22/07: "Les persones amb les quals comparteixes una ideologia poden mirar de portar-te a posicions extremes”. O com diu el llibre analògic Megg and Mogg in Amsterdam posem el punt (.) que surt a la bafarada que hi ha lletres que formen paraules. Aquest és el punt. A partir d'una proposta com aquesta Vermuten Nation i d'altres éssers que poblem el Poblenou ens ha plagut sumar-nos a aquesta exposició proposada pels Diables del Poblenou. Ens encanta en Brossa, però aquí no la tenim la Brossa, que és femenina, com la brutícia, a diferència de qualsevol altre nom que sigui masculí: com el bròquil. Ens agradarà que vingueu, perquè tot venint, a peu o amb bicicleta, mantindreu la distància degudament respectable per no topar entre totes, a més de deixar pas als protocols habituals del virus com d'un rei/reina amb el seu 'vestit' transparent deixant veure els calçotets o les calces, sense distinció si són queer o d'altres gèneres. Us estimem, als escollits democràticament, i si sou rei en hores baixes, podreu venir a l'excusat amb el pretext de l'excusa: Motiu al·legat per excusar o excusar-se . I Andorra ens queda lluny ... Ben comuna. No tenim criteri, tant amb Les suecades, a la cambra fosca, o les altres obres presentades. O també tenim cert criteri, que voldríem que descobríssiu. No us deixeu emportar pels comentaris de passadís del que diran, com que hi ha massa obra o que la que hi ha si la té la té petita o que no creix adequadament. Poseu-li brutícia i progressarà. A més, hi trobareu un Lord Checa que té un bon mentor, la Srta "Y” presentant un monitor amb evidències a dins, en Gonçal Sobrer i el seu denominador comú de la pastisseria, l'Albert Capella fent quelcom que heu de venir a veure, en Jordi Casañas i qui no es renta les mans és perquè no vol, Vermuten Nation oferint amplis horitzons d'ampliació, en Llapissada fent substrat, i en Ran o la cambra fosca alliberada de Ran. Veniu a veure l'ós de peluix.

Qui té criteri és perquè vol. Louise Bourgeois ja ho va dir:a do it el 2013 'When you are walking, stop and smile at a stranger' (Quan caminis enrere, para sense parar de parar, somriu com si fossis un estranger i deixa'ls que no parin i se'n vagin ben lluny, ells. Elles no), (Aquest text no s'hauria d'acabar mai perquè som com la vida, en volem més!)


Prudenci Sediment


Enllaç a la pàgna web de l'exposició:  https://bruticia.wordpress.com/


Activitats:


Dilluns 7-9-20 (19:00). CAN FELIPA. "L'art de suecar. De la pel·lícula a l'obra d'art". Descobreix com neix aquest gènere audiovisual, les seves claus estètiques i la seva evolució com una nova expressió artística. Activitat organitzada per Produccions La Llacuna


Dimarts 15-9-20 (19:00). CAN FELIPA. "El sistema COMPADRE 2.0" (El mètode Verbruten Nation). Taller de creció digital (bodrios) per a dummies i sapastres. Imprescindible dur mòbil o tauleta amb accés a dades i les Apps (gratuïtes) PICSPLAY i PhotoshopMix instalades al dispositiu. SISA POT!!! Activitat organitzada per Vermuten Nation.


Dijous 17-9-20 (20:00). CAN FELIPA. Activació acció sonora  / Cobla La Brutícia Principal. Grup sonor d'improvisació lliure a càrrec dels membres de l'exposició 'Brut í cia.' Serem Cobla cobla si portes una tible o una tenora o un flabiol o un tamborí, llavors sí, serem Cobla cobla i brutícia sonora, tot impro.


Dissabte 26-9-20 (20:00). CAN FELIPA. Conferència sobre la intrínsica relació entre el vermut i la idiosincràcia Poblenovina. Toston infumable per tancar un cicle lamentable d'activitats.


Per visitar l'exposició cal demanar cita prèvia a:  bruticia@protonmail.com