Barcelona Dibuixa 2021 > PIM PAM PUM
————

Per a aquesta edició de el Barcelona Dibuixa 2021 el taller Pim Pam Pum es centra en (re)presentar els nostres hàbits de consum per abordar la sostenibilitat alimentària. Davant de l'afirmació "som el que mengem" en un present d'excessos on ja no queden futurs als quals accedir, sembla pertinent llançar la pregunta de com menjarem per esbossar i sostenir, de manera conjunta, algun futur? 

Aquesta és una proposta dels alumnes de @bau_bcn: Marina Martínez, Francesc Noy (@francescnoy) Huaqian Zhang (@wakishinosuke) Patricia Bertran y Andrea Roma (@awkrrrr) 

Inscripció gratuïta aquí

_____________________________________________ 


Para esta edición del Barcelona Dibuixa 2021el taller Pim Pam Pum se centra en (re)presentar nuestros hábitos de consumo para abordar la sostenibilidad alimenticia. Frente la afirmación de "somos lo que comemos” en un presente de excesos donde ya no quedan futuros a los que acceder, parece pertinente lanzar la pregunta de ¿cómo comeremos para esbozar y sostener, de forma conjunta, algún futuro? 

Esta es una propuesta de los alumnos de @bau_bcn: Marina Martínez (excit0ment), Francesc Noy (@francescnoy) Huaqian Zhang (@wakishinosuke) Patricia Bertran (@patriciabertran) y Andrea Roma (@awkrrrr) 

Inscripción gratuita aquí