CASALET DE PRIMAVERA
————
Del 3 al 6 d'abril, de 9h a 13h. Es farà una pausa de 10.30h a 11h (portar esmorzar).

Del 3 al 6 d'abril, al centre cívic Can Felipa hem preparat un casalet de primavera on els nens i nenes puguin gaudir de tallers creatius i divertir-se descobrint diferents disciplines artístiques.

 

STOP MOTION - COLLAGE ANIMAT

Dilluns 3 i dimarts 4 d'abril, de 9h a 13h. Activitat gratuïta amb reserva prèvia. (10€ de material)

Un taller on les nenes i nens pensarem una història que vulguem explicar i cadascú crearà els seus personatges amb cartolines i retalls de revista fent collage. Entre totes i tots crearem un escenari i donarem vida als personatges a través de la tècnica de l'stop-motion. Foto a foto, crearem una sèrie de clips animats que després podrem compartir a través de les nostres xarxes. Recomanat per nens i nenes de 5 a 11 anys. Impartit per: Laura López. 

 

ART ABSTRACTE EN MOVIMENT

Dimecres 5 i dijous 6 d'abril, de 9h a 13h. Activitat gratuïta amb reserva prèvia.

En aquest taller fusionarem l'art abstracte i les arts escèniques per tal de crear una pel·lícula abstracta feta pels nens i nenes, amb la col·laboració d'artistes i talleristes locals,  que es podrà veure el juny a Breslau (Polònia) durant la celebració de la IV edició del PyR Junior Festival. Recomanat per nens i nenes a partir de 5 a 11 anys.

Activitat coorganitzada pel centre cívic Can Felipa i el festival Punto Y Raya Junior.

 


**INSCRIPCIONS A NOM DE L'ADULT**

Per la realització d'activitats infantils és imprescindible aportar la següent documentació: fotocòpia del DNI del tutor i de l'infant (o llibre de família) i autorització signada (la facilitem al centre cívic). S'haurà d'entregar presencialment abans o el mateix dia del taller. Consulta i descarrega: AQUÍ

Per a més informació posa't en contacte amb el centre cívic.

 


Informació complementària
Inscripcions AQUÍ