Centre Cívic Can Felipa
————

 
EL CENTRE CÍVIC CAN FELIPA

El centre cívic Can Felipa està ubicat al barri de Poblenou, en un edifici que abans ocupava una antiga fabrica de teixits anomenada Catex i que el moviment associatiu i veïnal va recuperar pel barri. És un lloc de trobada i de referència per la gent del barri i des d'on es treballa amb xarxa amb equipaments, associacions, grups i entitats del mateix barri, del districte i de la ciutat.

La identitat del centre s'ha anat construint mica en mica des de la pluralitat d'entitats, associacions i grups creatius que troben en el centre i els dinamitzadors el suport per desenvolupar les seves aficions.

Per obrir la nostra relació amb el barri, el teixit social i la ciutadania sense deixar de ser fidels al nostre projecte d'art contemporani i artistes emergents, des dels programes d'arts visuals i arts escèniques, el centre impulsa un nou projecte perquè ens ajudi a intensificar les relacions, posant en funcionament noves metodologies de treball. El La(b) Felipa n'és el resultat, un laboratori d'interacció amb el territori, des d'on plantejar conjuntament amb creadors, entitats i la ciutadania estratègies de coneixements i reconeixement compartit.