+MOMENTS
+MOMENTS
————
+MOMENTS és un programa amb col·laboració amb BAU Centre Universitari de Disseny, ubicada al Poblenou. Amb la complicitat de la professora Carla Boserman, coordinadora del departament d'art, hem obert uns tallers de processos que consisteixen a generar encontres entre els alumnes de la facultat i els guanyadors de la convocatòria d'arts visuals. Els alumnes del Grau de Disseny que es formen en diferents especialitats com escenografia, disseny, gràfica, moda... es trobaran amb artistes, comissaris i dissenyadors que estan fent un projecte a Can Felipa. La finalitat d'aquestes trobades és que els estudiants puguin veure una primera professionalització del procés creatiu i metodologies de treball, i adquirir una idea global del funcionament del circuit artístic.
NOTÍCIES RELACIONADES
Sessió amb María Alcaide
Sessió amb María Alcaide
gener de 2021
L'artista convidada ha presentat el projecte Carne de mi carne,  un projecte multidisciplinar que es desenvoluparà al llarg del 2021. Es tracta d'una peça de vídeo experimental de llarga durada que se situa entre el documental de ficció i el retrat familiar, en la qual l'artista investiga possibles relacions entre el patriarcat i l'alimentació.  La seva proposta s'ha centrat en crear un grup de xat amb els alumnes en el que han compartit imatges dels seus àpats. Han compartir les seves inquietuds entorn a la petjada de carboni de la soja texturitzada, els rols de gènere a la cuina i a la taula, els vídeos de Youtube en què noies guapes i primes engoleixen quilos de menjar que sembla plàstic.
Sessió amb Mònica Planes
Sessió amb Mònica Planes
novembre de 2020
Mònica Planes pel programa d'enguany i en el marc de la seva exposició Construccions filials. La formigonera i el ciment  fa una proposta que es concep en dues parts. Per una banda, partint de les restriccions actuals per la pandèmia i no volent renunciar a la presencialitat, l'artista ha gravat una pista d'àudio per acompanyar als participants del programa amb aquest relat de veu malgrat no ser-hi a la sala d'exposicions. D'altra banda, la segona part del projecte es desenvoluparà durant el primer trimestre del 2021 al taller de l'artista. Per entrar de ple en el procés de treball, l'artista ens porta al seu espai de treball situat a l'Hospitalet de Llobregat.
Projectes dels alumnes de BAU en el marc del programa +MOMENTS 2019-2020
Projectes dels alumnes de BAU en el marc del programa +MOMENTS 2019-2020
19 de juny de 2020
Dins el programa +MOMENTS 2019-2020 els alumnes de BAU Centre Universitari de Disseny que hi han participat han realitzat projectes propis sobre el que Olmo Cuña, AlléL0n, Miranda Pérez-hita y Montse Arderiu van explicar-los entorn els seus processos de treball.  


Reprenem virtualment el programa +MOMENTS!
Reprenem virtualment el programa +MOMENTS!
15 de maig de 2020
La Montse Arderiu i la Miranda Pérez-Hita explicaran als alumnes de BAU Centre Universitari de Disseny com han viscut el procés de dissenyar les publicacions que han fet per les exposicions de Can Felipa fins ara, què els ha resultat difícil i com les ha ajudat la seva tutora Priscila Clementti.

Imatge: Disseny de Carla Boserman
Sessió amb Miranda Perez-Hita i Montse Arderiu
Sessió amb Miranda Perez-Hita i Montse Arderiu
29 d'abril 2020
Dins el marc del projecte +MOMENTS Miranda Perez-Hita i Montse Arderiu han explicat com ha sigut afrontar el primer projecte professional com a dissenyadores gràfiques. Han fet èmfasi en el que suposa un treball compartit a moltes a mans entre comissaris i artistes. Han parlat de quines problemàtiques s'han trobat i com les han anat resolen en un any en el que els plans s'han vist alterats per la covid-19.

Sessió amb Allelón
Sessió amb Allelón
19 de febrer de 2020
Allelón és un col·lectiu de comissàries format per Lucía Maria Marcote i Adriana A. Leanza, guanyadores de la convocatòria 2019. En el marc del projecte +MOMENTS han fet un recorregut per l'exposició i han explicat com ha canviat la proposta que van presentar a la convocatòria un cop traspassada a la sala d'exposicions. També han posat en relleu quines han sigut les peces més complicades de portar-hi, per què ha estat així i per què no s'ho esperaven.
Sessió amb Olmo Cuña
Sessió amb Olmo Cuña
22 de novembre de 2019
Olmo Cuña és l'artista visual guanyador de la convocatòria 2018. En el marc del projecte +MOMENTS explicat el procés a través de l'acoloriment de fotogrames. Ha posat en relleu com va resoldre el procés d'una obra de llarga durada i com i per què va decidir materialitzar-la a través d'una pel•lícula acolorida. Ha fet èmfasi també en com això va influir en la disposició i distribució d'obres en l'espai i com se'l va plantejar.