NO SOMOS LAS ÚNICAS EN HACER MUNDO
NO SOMOS LAS ÚNICAS EN HACER MUNDO
————
de Colectivo La Purga. Artistes residents
Som La Purga, un col·lectiu artístic multidisciplinari de dones i dissidències, que fa sinergia de temps i espai a Barcelona 2020, ens uneixen les arts escèniques, l'art sonor, les ciències i l'educació social, aplicades a la recerca i la transformació social.
Ens fusionem i dialoguem en esdevenirs armonizants, que qüestionen les maneres d'habitar, com també les categories hegemòniques de gènere i socioculturals.
Ens premen els canvis significatius, les disrupcions que deixen petjada en els cossos i ens transformen.
Per a nosaltres és una gran oportunitat fer aquesta peça escènica, i participar d'aquesta convocatòria, perquè ens empoderem com a col·lectiu de creació i ens aportaria en les reflexions sobre les nostres inquietuds relacionades al present que urgeix transformacions per a la interconnexió entre espècies i visibilitzar les relacions que generem entre organismes vius que resistim en comunitat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Acció d'oxigenació performativa
Acció d'oxigenació performativa
11.11.21 Plaça Josep Maria Huertas Claveria
Acció d'oxigenació performativa que va consistir en lectures d'experiències personals de les persones del barri participants del taller ECO Resilient, referides a les resiliències embullades entre el món vegetal i l'humà. Vam fer una crida perquè totes les espècies de la Terra romanguem juntes.
Assajos al teatre de Can Felipa
Laboratori [Eco] Resilient (Dones, dissidències)
Laboratori [Eco] Resilient (Dones, dissidències)
Laboratori de creació artística en què explorarem la connexió de les resiliències de les plantes i nosaltres. Què podem aprendre, com a humanes, de les adaptacions naturals de les plantes en fets inesperats? Com podem obrir les nostres ferides de resiliència en comú? Com podriem comunicar-nos amb elles i compartir llenguatges i experiències resilients? En el laboratori desenvoluparem caminades sensorials, jocs lúdics, escriptura creativa i fotografia, per a explorar la connexió amb les plantes i espècies que cohabiten al barri de Poblenou. Impartit per Frank Trobok i Mireia Pascual.