ESTIRA DEL FIL I ACTUALITZEM ELS TEIXITS. PARLEM I REFLEXIONEM ENTORN DEL CLIMATERI I LA MENOPAUSA
ESTIRA DEL FIL I ACTUALITZEM ELS TEIXITS. PARLEM I REFLEXIONEM ENTORN DEL CLIMATERI I LA MENOPAUSA
————
Ángeles G. Gordillo
Les peces que són dissenyades per a dones que viuen en el climateri: Quina mirada reflecteixen de nosaltres? Colors apagats, formes rectes, roba àmplia... quina informació donen del que s'espera de nosaltres a partir de la menopausa? Quina peça volem que es dissenyi que ens representi? Durant les sessions conversarem i dissenyarem una peça de roba que reflecteixi el que pot representar-nos en aquest període de vida. Vine a crear i redissenyar un vestit de manera col·lectiva. Vine a conèixer més àmpliament el climateri i la menopausa. Vine a connectar, ressonar amb altres dones i conèixer la diversitat que hi ha dins d'un mateix període de vida. Un taller per a ressituar el climateri i la menopausa des de l'experiència de les mateixes persones que el viuen. Obrint espai a reflexionar sobre creences o missatges que limiten la pròpia visió del propi cos, des d'una mirada d'autoconeixement, autovalidació i autocura.

A partir del 04/04/2024 > Dijous, de 17.30 a 19h (4 sessions)
Activitat gratuïta 

Inscripcions AQUÍ


Activitat La(b) en el marc del projecte...

(H)OVO (Assaig obert) A càrrec d'Ángeles G. Gordillo. (artista resident)

Em toca sense pressa i jo, en pausa, ho sento. Em toca completament. Si tanco els ulls, et puc veure. No ho sé descriure, ho noto immens, misteriós, sinuós. Com una serp que muda la pell. Apareix suau, sense esforç. I em toca, em toca completament". 


(H)OvO és una peça de teatre interdisciplinari que parla sobre el climateri. El període més llarg de la vida femenina, i el menys conegut. Buscant una resignificació i visibilització d'aquest període del cicle vital dels cossos femenins narrats a partir de les pròpies paraules. 


La peça teatral s'ha anat creant a partir d'un treball de converses i entrevistes a dones, a més d'haver realitzat processos artístics de creació a partir del cos.