Què és La(b) Felipa
————
Can Felipa té la voluntat d'intensificar les relacions amb el barri, imaginar noves vies de col.laboració i facilitar espais de treball en xarxa. Per això hem decidit impulsar un programa que vol articular de forma transversal les dues gran línies de treball del centre destinades a la creació emergent, les arts visuals i les arts escèniques.

El nostre objectiu i el nostre repte és promoure un procés de treball que articuli a través del diàleg, la investigació i la col·laboració ponts entre el centre cívic i el teixit social del barri per tal de crear complicitats, idees conjuntes i establir una comunicació entre uns i altres. Can Felipa aposta per la creativitat i l'experimentació col.lectiva per tal d'engegar un nou projecte cultural en el que estiguin implicats el centre cívic, les associacions i els veïns de Poblenou.

El La(b) Felipa n'és el resultat. Es planteja com un laboratori, un espai d'experimentació, aprenentatge i producció on artistes, companyies, entitats, institucions i col.lectius treballin conjuntament per crear i produir accions de mediació i activitats públiques relacionades amb els projectes seleccionats a les convocatòries d'arts visuals i arts escèniques. Aquests projectes han de partir de l'interès per interactuar amb el Poblenou i la ciutadania, promoure el treball en xarxa i afavorir la col.laboració i la participació.

La(b) Felipa