Subscripció Arts Visuals Can Felipa
————


De conformitat amb la llei Orgànica 15/1999 les dades de caràcter personal que ens ha facilitat han estat incorporades a un fitxer informàtic del centre cívic de Can Felipa que n’és responsable. Aquest fitxer té com a finalitat mantenir-lo informat dels serveis i les activitats que s’ofereixen des del centre. L’informem que, si és el cas, les dades personals se cediran a l’Ajuntament de Barcelona, perquè pugui continuar la prestació d’aquest servei. Accepto que aquestes dades s’utilitzin per a la comunicació d’altres activitats culturals.

Té la possibilitat d’exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició de les dades de caràcter personal dirigint-se al centre cívic Can Felipa, Pl. Josep Mª Huertas Claveria - planta 2a, o enviar un e-mail a: info@cccanfelipa.cat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. En fer clic a continuació per subscriure's, reconeixeu que la vostra informació serà transferida a Mailchimp perquè la processi. Obteniu més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí

Centre Cívic Can Felipa
Pl. Josep Mª Huertas Claveria - planta 2a
08005 Barcelona
T. 932 563 840
Crèdits
Horaris
Dilluns a Divendres
de 9 a 14 h i de 16 a 22 h
Dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 19 h
Sala Exposicions:
Dimarts a Divendres
d'11 a 14 h i de 17 a 21 h
Dissabtes d'11 a 14 h