Subscripció Butlletí General Can Felipa
————
* camps obligatoris

Vull rebre informació de:

De conformitat amb la llei Orgànica 15/1999 les dades de caràcter personal que ens ha facilitat han estat incorporades a un fitxer informàtic del centre cívic de Can Felipa que n’és responsable. Aquest fitxer té com a finalitat mantenir-lo informat dels serveis i les activitats que s’ofereixen des del centre. L’informem que, si és el cas, les dades personals se cediran a l’Ajuntament de Barcelona, perquè pugui continuar la prestació d’aquest servei. Accepto que aquestes dades s’utilitzin per a la comunicació d’altres activitats culturals.

Té la possibilitat d’exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel.lació i oposició de les dades de caràcter personal dirigint-se al centre cívic Can Felipa, Pl. Josep Mª Huertas Claveria - planta 2a, o enviar un e-mail a: info@cccanfelipa.cat.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Free ebooks Library zlib project Кракен ссылка кракен ссылка Блэкспрут ссылка блэкспрут ссылка
Centre Cívic Can Felipa
Pl. Josep Mª Huertas Claveria - planta 2a
08005 Barcelona
T. 932 563 840
Crèdits
Horaris
Dilluns a Divendres
de 9 a 14 h i de 16 a 22 h
Dissabtes de 10 a 14 h i de 16 a 19 h
Sala Exposicions:
Dimarts a Divendres
d'11 a 14 h i de 17 a 21 h
Dissabtes d'11 a 14 h