Col·laboracions estables de mediació
————
+MOMENTS és un programa realitzat en col·laboració amb BAU Centre Universitari de Disseny queté com a objectiu principal generar trobades entre els alumnes de la facultat i els guanyadors de la convocatòria d'Arts Visuals. Els alumnes del Grau de Disseny, que cursen diferents especialitats (escenografia, disseny, gràfic, moda, etc.), es trobaran amb els diferents artistes, comissaris i dissenyadors que estan desenvolupant un projecte a Can Felipa, amb la intenció que els estudiants puguin veure de primera mà el procés creatiu així com entrar en contacte amb el món professional, tot adquirint una idea global de com funciona del circuit artístic.

 

Per a veure les activitats realitzades, fes clic aquí


ENTRETEIXIDES Programa educatiu d'Arts Visuals que sorgeix de la col·laboració entre el Centre Cívic Can Felipa, Hangar i La Escocesa. Entreteixides és un programa que pretén incentivar la creació de continguts al centre cívic a través de tallers específics impartits per artistes i productores culturals residents a Hangar i La Escocesa. L'objectiu és propiciar i posar en pràctica metodologies cooperatives i participatives dirigides a públics transversals i transgeneracionals. Els lligams nascuts a través d’aquest programa resulten imprescindibles no només per forjar aliances i nexes d’unió entre les institucions, sinó també per compartir recursos, línies de pensament i d’acció.


Per a veure les activitats realitzades, fes clic aquí

 

Al LLINDAR és un projecte realitzat conjuntament amb l'Associació de veïns de Poblenou. L'objectiu principal del programa és interrelacionar el barri i el centre cívic a través d'un projecte artístic. Des de Can Felipa, anualment s'encarregarà, a un agent cultural resident a la ciutat Barcelona, la realització d'un projecte que versi sobre els interessos i les problemàtiques que més afecten la vida del Poblenou. El projecte es materialitzarà a través de trobades i actes puntuals.

Per a veure les activitats realitzades, fes clic aquí

 

LA CLASSE (NOU!) Apropem-nos és una agrupació formada per diverses entitats, serveis públics així com veïns i veïnes del Poblenou que té com a objectiu donar acollida a les persones que arribem al barri procedents de països de tot el món. Una de les tasques que desenvolupen al centre cívic, i amb la qual volem col·laborar, són les classes de català i castellà: creiem que la sala d’exposicions és un marc idoni per realitzar trimestralment una de les classes del curs 2020-2021. El canvi d’ubicació no només permet als alumnes la coneixença d’un nou espai, sinó que també els apropa al món de l’art contemporani ja que la classe serà realitzada conjuntament entre el professor i un artista, comissari o dissenyador.


Disseny
+MOMENTS: Carla Boserman
ENTRETIXIDES: Marina Rubio
AL LLINDAR: Montse Arderiu i Miranda Pérez-Hita