Col·laboracions estables de mediació
————
+MOMENTS és un programa realitzat en col·laboració amb BAU Centre Universitari de Disseny que té com a objectiu principal generar trobades entre els alumnes de la facultat i els guanyadors de la convocatòria d'Arts Visuals. Els alumnes del Grau de Disseny, que cursen diferents especialitats (escenografia, disseny, gràfic, moda, etc.), es trobaran amb els diferents artistes, comissaris i dissenyadors que estan desenvolupant un projecte a Can Felipa, amb la intenció que els estudiants puguin veure de primera mà el procés creatiu així com entrar en contacte amb el món professional, tot adquirint una idea global de com funciona el circuit artístic.

 

Per a veure les activitats realitzades, fes clic aquí


ENTRETEIXIDES Programa educatiu d'Arts Visuals que sorgeix de la col·laboració entre el Centre Cívic Can Felipa, Hangar i La Escocesa. Entreteixides és un programa que pretén incentivar la creació de continguts al Centre Cívic a través de tallers específics impartits per artistes i productores culturals residents a Hangar i La Escocesa. L'objectiu és propiciar i posar en pràctica metodologies cooperatives i participatives dirigides a públics transversals i transgeneracionals. Els lligams nascuts a través d'aquest programa resulten imprescindibles no només per forjar aliances i nexes d'unió entre les institucions, sinó també per compartir recursos, línies de pensament i d'acció.


Per a veure les activitats realitzades, fes clic aquí

 

Al LLINDAR és un projecte realitzat conjuntament amb l'Associació de veïns de Poblenou. L'objectiu principal del programa és interrelacionar el barri i el centre cívic a través d'un projecte artístic. Des de Can Felipa, anualment s'encarregarà, a un agent cultural resident a la ciutat Barcelona, la realització d'un projecte que versi sobre els interessos i les problemàtiques que més afecten la vida del Poblenou. El projecte es materialitzarà a través de trobades i actes puntuals.

Per a veure les activitats realitzades, fes clic aquí

PROJECTE RETT és un projecte entre Arte Paliativo i l'Associació Catalana de la Síndrome de Rett. La síndrome de Rett és un trastorn neurològic infantil de base genètica caracteritzat per una evolució normal inicial seguida de la pèrdua de l'ús voluntari de les mans i dificultat per caminar. Aquesta col·laboració consta en un seguit de teràpies impartides per la Neus Frigola i la Silvia Fernandez amb les nenes que tenen aquest trastorn. Aquestes es recolliran en un vídeo que veurà la llum el gener del 2022.